» Despre noi

Despre noi

Proditex S.A. Râmnicu Vâlcea este o societate pe acţiuni cu capital privat , specializată în producerea de confecţii textile pentru barbaţi si femei. Societatea noastra a colaborat de-a lungul timpului cu branduri de renume în domeniul confecţiilor precum Dolce & Gabbana, Jane Norman, Benetton, Zara si alte branduri din Italia si Marea Britanie. Suntem profesionisti si avem oameni cu experienta, acumulata de la înfiinţarea societăţii în anul 1994. Stim ca ne recomanda calitatea produselor noastre si de aceea avem dotari moderne, pentru a putea produce confectii textile de exceptie!

De la înfiinţare, S.C. Proditex S.A. a avut o activitate ascendentă din punct de vedere al realizărilor şi dotărilor, demonstrat de solicitările pe care le primim pentru realizarea de articole confecţionate din material textil.

Organizaţia s-a specializat în realizarea de pantaloni, fuste, rochii, jachete, cămăşi, veste, atât pentru bărbaţi cât si pentru femei. Pentru realizarea acestora, dispunem de utilaje de ultima generaţie marca Juki, Brother, Pffaf, recunoscute pentru performanţele lor în domeniul confecţiilor textile. O parte din aceste maşini au fost achiziţionate prin accesarea unui proiect de finanţare nerambursabilă Phare, în valoare de peste 100.000 euro.

Personal

O atentie deosebita am acordat si acordam recrutarii si calificarii muncitorilor, astfel incat acestia sa poata deservi cu randament maxim utilajele din dotare si sa asigure nivelul de calitate al fiecarei operatii pe care o executa. Numarul total de personal este de aproximativ 40, lucrand o singura tura.
Organizarea si supravegherea productiei este asigurata de catre tehnicieni foarte buni, cu pregatire profesionala corespunzatoare si cu experienta in productie.

Materiale

Materialele folosite de catre firma noastra au urmatoarele caracteristici: sunt de calitate foarte buna, au o gama coloristica adecvata cerintelor clientilor nostri, textura mergind de la elegant la sobru de la exotic la exuberant, preturi rezonabile, satisfac cele mai rafinate gusturi. Preferam utilizarea materialelor de calitate superioara in dauna celor de calitate medie pentru a da produselor o valoare adaugata.
Pentru comenzile ce se executa in Lohn, acestea sunt puse la dispozitie de catre clienti nostri.

Up